Versiedatum: 13 mei 2019

Wij zijn 3M Verhuur bv, gevestigd aan de Ottostraat 8 in Ede. Ons KvK-nr. is 73656534.

3M Verhuur bv hecht waarde aan een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. In deze Privacy Policy leggen we uit welke persoonsgegevens we op deze website verzamelen en met welk doel. Ook geven we aan wat uw rechten zijn.

Formulieren

In het contactformulier en aanvraagformulier, kunt u uw voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer invoeren. 3M Verhuur bv gebruikt deze gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen als u een vraag heeft over ons, over onze producten of diensten. We gebruiken de gegevens op basis van uw toestemming. We bewaren de informatie tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. De informatie die geeft via het aanvraagformulier bewaren wij tot max. 24 maanden na de huurperiode.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan deze website naar uw computer wordt meegestuurd en op uw harde schijf opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij uw volgende bezoek aan deze website weer naar onze server worden teruggestuurd. Zo kunnen we u herkennen en beter van dienst zijn. 3M Verhuur bv maakt alleen gebruik van technische cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website te optimaliseren. 3M Verhuur bv maakt geen gebruik van Google Analytics. U kunt cookies altijd van uw computer verwijderden via de instellingen van uw browser.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of als de wet dat van ons vraagt.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens 3M Verhuur bv heeft en wat wij daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die wij hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw persoonsgegevens serieus. Als er sprake is van misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen, nemen wij passende maatregelen.

Klacht indienen

Mocht u een klacht hebben dan proberen we er natuurlijk samen uit te komen. Vindt u desondanks dat 3M Verhuur bv u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl wordt uitgelegd hoe u een klacht kunt indienen.

Wijziging privacy statement

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De gewijzigde versie zal op onze website worden gepubliceerd en van een nieuwe datum worden voorzien.

Vragen?

Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen, dan kunt u contact met ons opnemen:

3M Verhuur bv
Ottostraat 8
6716 BG Ede
tel: +31 06-538 722 08
e-mail: administratie@3mverhuur.nl