Schaarhoogwerkers

De schaarhoogwerkers verhuur van 3M Verhuur

Schaarhoogwerkers hebben een voor de hand liggende naam. De machine betreft een werkplateau dat door middel van een scharende constructie verticaal kan bewegen. Dit geheel is geplaatst op een rijdend onderstel, zodat er ook op hoogte nog kan worden gereden.

Assortiment voor elke klus

3M Verhuur heeft een groot aanbod van elektrische schaarhoogwerkers, met een werkhoogte van 5,6 tot en met maar liefst 16 meter! Vanwege de grote en uitschuifbare platforms zijn de werkbakken ideaal om in te werken. Door de elektrische aandrijving zijn de schaarhoogwerkers allemaal geschikt voor binnengebruik.

Werkbak

Al onze schaarhoogwerkers zijn uitgerust met een uitschuifbare werkbak. Hiermee is er niet alleen meer ruimte, maar kan er ook buiten de afmetingen van de machine worden gewerkt. Ideaal wanneer de machine niet strak langs een gevel kan worden gereden.

Schaarhoogwerkers op rups

Eind februari zijn onze nieuwe 10 meter schaarhoogwerkers op rups afgeleverd. Deze machines zijn geschikt voor ruw terrein en verdelen de druklast op vloeren middels de rups gelijkmatiger dan banden. Binnenkort worden onze nieuwe hoogwerkers op witte rups geleverd. Deze 6 meter hoogwerkers met laag eigen gewicht zijn uitermate geschikt voor binnenwerk op betonnen (verdiepings)vloeren.

Op deze pagina vindt u de technische specificaties van iedere machine.

Magni ES-Serie

3M Verhuur - Schaarhoogwerkers